Maak werk van uw acquisitie!

Werkelijk weten waar uw leads behoefte aan hebben, is niet eenvoudig. Het vraagt om aandacht, interesse en geduld. Om doorzettingsvermogen als gesprekken stroef en afwijzend verlopen en niet tot positieve resultaten leiden.

Haak in op de beslissingsmomenten van uw klant
Het is essentieel om in gesprek te blijven zodat u weet in welke fase van beslissen uw potentiële klanten zich bevinden en hoe u hen op dat moment van dienst kunt zijn. Hoe bereikt u dit?

Campagnes met resultaat
Dries Sales Support verzorgt uw acquisitiecampagne. Elke campagne is maatwerk en wordt onderbouwd door een campagnedocument met heldere verwachtingen. Samen bepalen we de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen. U ontvangt dagelijks een overzichtelijke rapportage zodat u de voortgang van de werkzaamheden goed kunt volgen. U komt niet voor verrassingen te staan!


Willem Sterkenburg, directeur EcoSmart:
“Dries Sales Support heeft drie campagnes voor ons uitgevoerd. Hij belde geselecteerde bedrijven om te achterhalen wie de beslissers zijn. Dit is nu helder. En ook in welke fase van hun aankoopproces zij zich bevinden. Een andere campagne was gericht op het maken van afspraken. Ook met dit meer inhoudelijke project kon Wilfried prima uit de voeten.”

.

neem direct contact op

Verbinding maken met nieuwe relaties is een vak apart.

Alleen vanuit een oprechte interesse in de ander zal de ruis beperkt blijven. Dat de interesse niet direct wederzijds is, is begrijpelijk, de ander kent u immers nog niet. Het recht om dit vertrouwen op te bouwen moet verdiend worden en dat vergt een goede voorbereiding, empathisch vermogen, inzicht in communicatiestijlen, geduld en doorzettingsvermogen.

Over Dries Sales Support
Mijn doel is om het vertrouwen te verkrijgen waardoor het mogelijk is om te onderzoeken of er interesse bestaat in uw propositie. Hetzij nu of later waarbij het zaak is dat we de verbinding behouden tot het juiste moment. Dit leidt gegarandeerd tot nieuwe omzet die u anders niet had binnen gehaald.

Bedrijven die gebruik maken van mijn diensten en mijn methode vindt u bij mijn referenties.